Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 κλιμάκιο μελών Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, μετέβει στα πανέμορφα Ιωάννινα, όπου κόψαμε την πίτα του καινούργιου παραρτήματός μας Δυτικής Ελλάδος, παρουσία μεγάλου αριθμού συναδέλφων από όλη την Ελλάδα καθώς και άλλων εκλεκτών προσκεκλημένων σε μια κατάμεστη στην κυριολεξία αίθουσα

Μεγάλη η συγκίνηση από το σμίξιμο παλαιών και νέων Υποβρύχιων Καταστροφέων, καθώς οι δεσμοί της στρατιωτικής εκπαίδευσης είναι γνωστό ότι είναι ακατάλυτοι!

Παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του ΣΕΒ Αλέξανδρο Παλατιανό το πολύπλευρο έργο του Συνδέσμου κι οι στρατηγικές συνεργασίες μας με την Πολιτική Προστασία, το Ινστιτούτο Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών, το Ίδρυμα Νιάρχου και την Axion Hellas, βραβεύτηκαν παλιοί ΟΥΚ, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν τηλεφωνικά ο αντιναύαρχος και πρώην Αρχηγός Στόλου Γιάννης Παυλόπουλος και ο επί 25 χρόνια πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, εκπρόσωπος της Μητροπόλεως και της Μεραρχίας.

Στη συνέχεια ο Δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Σεβ Κυριάκος Κόκκινος παρουσίασε το πνευματικό και εθνικό περιεχόμενο της εκδήλωσης, συνδέοντάς την με την επέτειο απελευθέρωση της Απείρου Χώρας των Ελλήνων, του ιερού τόπου των Σελλών της Δωδώνης.

Στη συνέχεια παρουσίασε τον κύριο ομιλητή, τον εκλεκτό καθηγητή Φυσικής και Φιλοσοφίας Γεώργιο Παύλο, τον πατριώτη και πολύτεκνο επιστήμονα, που έχει αφιερωθεί ως νέος πατρο Κοσμάς στην αναγέννηση του Ελληνισμού, του οποίου ο λόγος καθήλωσε, συγκίνησε και ενδυνάμωσε όλους του παρευρισκόμενους!

Μεγάλες ευχαριστίες οφείλουμε στους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Olympic, οικογένεια Σιούτη, που μας παρείχαν δωρεάν την αίθουσα και μας αγκάλιασαν με τόση θέρμη.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τη Λέσχη Αξιωματικών, όπου γευματίσαμε και απολαύσαμε την έκθεση υλικού από τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο και την απελευθέρωση της Ηπείρου από τους λησμονημένους από τις ενδοτικές ελίτ της πατρίδας μας ήρωες του γένους!

Ενισχύστε το Έργο μας

καταθέτοντας, όποιο ποσό μπορείτε, στο λογαριασμό μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 6056-040030-066