Εκδήλωση προς τιμήν του Κυβερνήτη, του Πληρώματος της Φρεγάτας “Ύδρα” και της Ομάδας Ο.Υ.Κ που βρισκόταν στο πλοίο, παρέθεσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος την Τετάρτη 26/6/2024 για την συμμετοχή και την επιτυχή ολοκλήρωση της αποστολής στην Ευρωπαϊκή Επιχείρηση “ΑΣΠΙΔΕΣ” στην Ερυθρά Θάλασσα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, μαζί με πλήθος ανωτάτων αξιωματικών, αξιωματικών εν αποστρατεία, εφοπλιστών, επιχειρηματιών, εκπροσώπων φορέων και συλλογικοτήτων του Δήμου Πειραιώς, δημοσιογράφων αλλά κυρίως των οικογενειών του πληρώματος της Φρεγάτας Ύδρα που συμμετείχε και επιχείρησε επιτυχώς στην καυτή ζώνη της Ερυθράς θάλασσας στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής Επιχείρησης Ασπίδες με 198 μέλη πλήρωμα.

Στον κυβερνήτη, το πλήρωμα και την στρατιωτική ηγεσία, απονεμήθηκαν τιμητικά αναμνηστικά που εικονίζουν την Θεά Νίκη πάνω σε πλοίο.

Λίγο πριν το φινάλε της επίδοσης των τιμητικών αναμνηστικών ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων κ. Αλέξανδρος Παλατιανός παρέλαβε από τον Κυβερνήτη της Φρεγάτας Ύδρα Αντιπλοίαρχο Χρήστο Δρούγκα τον θυρεό του πλοίου.

Ενισχύστε το Έργο μας

καταθέτοντας, όποιο ποσό μπορείτε, στο λογαριασμό μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 6056-040030-066