9η Μαραθώνια Λαμπαδηδρομία “Άγημα Ελλήνων” του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, με υπέροχους ανθρώπους, που μέσω και του αθλητισμού ανακαλύπτουν τα μυστικά του να γίνεσαι πραγματικός Άνθρωπος!

Κάθε χρόνο περισσότεροι δρομείς στο Άγημα, περισσότεροι φίλοι στην υποστήριξη, περισσότεροι όσοι ενδιαφέρονται να αναζητήσουν το βαθύ νόημα ενός συλλογικού δρόμου από το Καλλιμάρμαρο προς το Μαραθώνα, σε διαρκή αναζήτηση των πνευματικών αξιών που θρέφουν χιλιάδες τώρα χρόνια το έθνος των Ελλήνων , αλλά και όλη την Ανθρωπότητα!

Μαζί μας ο αθλητής υπεραποστάσεων Χαράλαμπος Παγιαννίδης, ο πρωταθλητής Ελληνορωμαϊκής πάλης Βασίλης Κολλάρος κι η Ολυμπιονίκης Φανή Ψαθά, πολλοί Βατραχάνθρωποι και Καταδρομείς των ομάδων εφέδρων ΟΔΕΥΩ , ΚΕΑΠ και Τράπεζας Αίματος Δημήτρης Βλων, coach και υποστηρικτής μας ο πρωταθλητής μας Μαραθωνίου Γιώργος Μάλλιαρης κι έκπληξη οι πολλές νέες γυναίκες, που έτρεξαν μαζί μας, όπως και ο δυνάμει βάτραχος Μανώλης Γρυντάκης, που μας είδε στο δρόμο και έτρεξε μαραθώνιο με τζιν!

Το Μουσείο Μαραθώνιας διαδρομής με την πάντα φιλόξενη διευθύντριά του Ειρήνη Σπανού και τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής , τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας κ. Αργύρη Λάσκο, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Μπούσουλα και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνος κ. Άγγελο Λένα, προσέφεραν το φιλικό επιστέγασμα μίας ακόμη καταπληκτικής εμπειρίας, που αποκάλυψε σε όλους κρυφές πτυχές του εαυτού μας και των νόμων που καθορίζουν μία επιτυχημένη συλλογική προσπάθεια!

Ενισχύστε το Έργο μας

καταθέτοντας, όποιο ποσό μπορείτε, στο λογαριασμό μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 6056-040030-066