Την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019, μέλη Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων επισκέφθηκαν την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυτικό Οχυρό Σκαραμαγκά, για να παρευρεθούν στην Τελετή Απονομής Πτυχίων των Αποφοίτων του 190ου Σχολείου Υποβρύχιων Καταστροφών.

Την απονομή πραγματοποίησε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης Π.Ν.

Ολοκληρώθηκε έτσι, η 7 μηνη και πλέον προσπάθεια των 9 νέων συναδέλφων, που αποφοίτησαν με επιτυχία, από το 190ο Σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφών.

Τους ευχόμαστε το Καλώς Ορίσατε στην οικογένεια των ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Είναι μεγάλη τιμή όλων μας να αποτελούμε ένα άρρηκτο κρίκο στη μεγάλη αυτή αλυσίδα των Επίλεκτων αυτών Ελλήνων Μαχητών, που πάντα βαστάμε ψηλά τη Σημαία της Πατρίδας και των Ιδανικών μας! Εύγε και στη Διοίκηση, στους Εκπαιδευτές και στους Γονείς για το θαυμάσιο έργο όλων!!! Είμαστε περήφανοι!!!

Η τελετή ολοκληρώθηκε με δεξίωση προς όλο το προσωπικό της Δ.Υ.Κ. και τους καλεσμένους στο χώρο της πισίνας όπου ο Αρχηγός Στόλου βράβευσε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Αρχιπλοίαρχο εα Παλατιανό Αλέξανδρο σε αναγνώριση και ανάδειξη υψηλών επιτευγμάτων και αξιέπαινων δραστηριοτήτων από το Σύνδεσμο Ελλήνων Βατραχανθρώπων ο οποίος αποτελεί την συνέχεια της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού.

Ενισχύστε το Έργο μας

καταθέτοντας, όποιο ποσό μπορείτε, στο λογαριασμό μας.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 6056-040030-066